Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Novinarska fotografija u digitalnoj eri: „Storytelling"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

10. 07. 2012.

Novinarska fotografija u digitalnoj eri: „Storytelling"

Misija OEBS, ambasada Holandije u Srbiji, EXIT festival, Dom omladine Beograd, Nezavisno društvo novinara Vojvodine i Studio M, organizuju tribinu "Novinarska fotografija u digitalnoj eri: Storytelling" koja će biti održana 13. jula od 12:00 do 14:00 sati u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine, Zmaj Jovina 3, Novi Sad.

 

Na skupu će biti reči o izazovima sa kojima se suočava novinarska fotografija u digitalnoj eri, kao i profesiji foto-novinar. Na tribini će govoriti Tomislav Peternek, fotograf i bivši urednik fotografije u nedeljniku NIN, Ivana Tomanović, docent na Akademiji umetnosti u Novom sadu na katedri za fotografiju i Marko Đurica, urednik fotografije u izdanjima Ringijer Aksel Springera i dobitnik nekoliko nagrada za novinarsku fotografiju. 
 
Tribina je deo projekta "World Press Photo 2012" koji se sastoji od međunarodnih izložbi novinarske fotografije u Novom Sadu i Beogradu i trodnevne radionice za foto-novinare koja će biti održana od 23. do 25. jula u Beogradu.
 
Zainteresovani treba da potvrde svoje prisustvo na tribini mejlom na olja.lakicevic@gmail.com.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi