Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Satirični sajt Njuz.net: Još uvek nam nije legao novac za tekstove o Duliću i Dačiću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

18. 01. 2012.

Izvor: Njuz.net

Satirični sajt Njuz.net: Još uvek nam nije legao novac za tekstove o Duliću i Dačiću

UNS je preuzeo tekst sa satiričnog veb sajta Njuz.net: http://www.njuz.net/njuz-saopstenje-jos-uvek-nam-nije-legao-novac-za-tekstove-o-dulicu-i-dacicu/#ixzz1jktAodt8



Njuz saopštenje: Još uvek nam nije legao novac za tekstove o Duliću i Dačiću


Beograd, 17. januar 2012, (Njuz) – Nakon što se u medijima pojavila informacija da su ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, državnim novcem plaćali pojedinim medijima za objavljivanje tekstova o njima, redakcija portala Njuz.net sa žaljenjem konstatuje da na njen račun još uvek nije legao nikakav novac za sve tekstove koje je ovaj sajt objavio o ovim političarima.

Redakcija Njuza daje rok od sedam dana dvojici ministara da uplate novac

Prema podacima objavljenim na sajtu pistaljka.rs, Dulić i Dačić su plaćali kompaniji Ringier za tekstove o njima koji su izlazili u dnevnim listovima Blic i Alo.

Kako je od prvog teksta o Oliveru Duliću, koji je kupio tri savremena Komodor 64 računara za 15.000 evra, prošlo skoro godinu dana, a od jednog od prvih tekstova o Dačiću, koji je izjavio da nije rekao da je izjavio ono što je izjavio, takođe je prošlo više od šest meseci, redakcija Njuza smatra da odluka dvojice ministara da naš portal preskoče prilikom isplate nije fer, i objavljivanje ovakvog saopštenja je jedini način da se izborimo za svoja prava.

Banka nam je rano jutros potvrdila da na naš račun još uvek nije legao nikakav državni novac, pri čemu je bitno napomenuti da smo pored ova dva spomenuta teksta, na našem sajtu imali još nekoliko članaka sa ovim akterima, između ostalih da država prodaje Telekom preko Limunda, da je u Beogradu počeo sajam nameštanja, kao i tekst o Dačiću koji je ponovo zveckao escajgom. S tim u vezi, redakcija Njuza je odlučila da Duliću i Dačiću da rok od sedam dana da uplate novac na Njuzov račun za sve tekstove u kojima su spomenuti.

Ukoliko dvojica ministara do isteka predviđenog roka ne uplate novac, redakcija Njuza je jednoglasno odlučila da ubuduće ne piše više nikakve tekstove o njima.

Redakcija Njuz

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi