Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Menadžment Avale: Nema razloga za štrajk, mi redovno dobijamo plate
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

26. 12. 2011.

Izvor: Njuz.net

Menadžment Avale: Nema razloga za štrajk, mi redovno dobijamo plate

Nikome u menadžmentu ove televizije nije jasno zašto bi bilo ko štrajkovao

Beograd, 24. decembar 2011, (Njuz) – Menadžment Televizije Avala saopštio je da mu nisu baš najjasniji razlozi zbog kojih su pojedini zaposleni stupili u štrajk i da nema nameru da mu se priključi jer menadžment redovno prima lični dohodak.

- Ne verujemo u tvrdnje nekolicine štrajkača da stalno zaposleni nisu primili četiri i po, a honorarni saradnici pet plata. Menadžment redovno dobija plate, topli obrok, regres i naknadu za prevoz što je i logično jer je ovo najbolja poslovna godina od kada postoji ova televizija. Ako je i tačno da neku platu nisi dobili, neka ovi koji su u štrajku razmisle da li su je zaslužili – navodi se u saopštenju.

Menadžmet takođe sumnja da je štrajk dirigovan od nekud spolja i da je indikativno da dolazi baš u ovom trenutku.

- Televizija Avala beleži rast gledanosti koji je nezaustavljiv i jaka TV Avala ne odgovara ostalim igračima na tržištu – smatra menadžmet ove medijske kuće.

Vlasnici TV Avala oglasili su se kratkim pisanim saopštenjem u kojem stoji da se ne radi o štrajku jer svako ko uključi televizor može da vidi da program ide i da je reč o pobuni šačice izmanipulisanih novinara, koje je neko ubedio da je neprimanje nekoliko plata dovoljan razlog za štrajk.

Bane Grković

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi