Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Vladan Dinić - „Tito (ni)je Tito – konačna istina“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

10. 12. 2013.

Vladan Dinić - „Tito (ni)je Tito – konačna istina“

Direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Svedok“ Vladan Dinić objavio je knjigu „Tito (ni)je Tito – konačna istina“.

 

„Knjiga nudi odgovore na brojne misterije i pitanja o životu i liku maršala Jugoslavije: od dileme ko je, zapravo, bio J. B. Tito, preko toga šta su pisali poznati zapadni novinari, šta su znale velike svetske obaveštajne službe i šta su najbliži saradnici i ljudi iz njegovog okruženja mislili, pisali i govorili o njemu. Dokumenti zapadnih službi, koji su nedavno isplivali u javnost, a koji se bave pitanjem – ko se krio iza identiteta „J.B.Tito“, pokazuju da je ova ličnost i dalje jedna od najvećih svetskih misterija oko koje se pletu brojna nagađanja i slutnje. Knjiga je podeljena na 30 poglavlja koja opisuju detalje i intrige u vezi sa identitetom osobe iza imena TITO,“ kaže Dinić.

Izdavač: NOVMARK

Štampa: POLITIKA

Broj strana: 220

Tiraž: 12.500 primeraka

Cena: 500 dinara

Komentari (2)

ostavi komentar
ned

02.02.

2014.

Svetozar Gunic [neregistrovani] u 13:55

Re:Najbolji su uvek najbolji...

Citajuci svatvoja izdanja vidi se da si uvek u ekspanciji,pun ideja,precizan,citan...Najbolji su uvek najbolji...Sve cestitke...:www.gunicfotopress.com

Odgovori
sre

11.12.

2013.

Citalac [neregistrovani] u 10:29

Bravo

Svaka cast Dinja - ti jedini opstajes i stizes da napises nesto smisleno. Istraj i budi odlucan. A koliko vidim po tekstovima imas ko ce da nasledi tvoj put, pa i da ga odvede mnogo dalje.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi