Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Četvrto izdanje knjige „Na putu istine“ Dragoljuba Jonaškovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

27. 01. 2021.

Izvor: UNS

Četvrto izdanje knjige „Na putu istine“ Dragoljuba Jonaškovića

Član udruženja novinara Srbije Dragoljub Jonašković iz Negotina objavio je četvrto dopunjeno izdanje knjige „Na putu istine“.

Jonašković u četvrtom izdanju knjige govori o istini i saznanju. „Istinu sam podelio u dve kategorija – ljudska i božanska. Ljudsku uramljujemo, a apsolutnu istinu ne možemo da zatvorimo. Naše današnje saznanje je malo, ali iz dana u dan ono raste. Jednog dana će biti toliko veliko da ćemo moći da se približimo onoj velikoj istini, a to je bog“, rekao je Jonašković.

Predgovor za četvrto izdanje je napisao profesor teologije i filozofije Radiša Antić.

Jonašković je rođen 1944. godine u Bukovcu. Pisao je za listove „Mladost“, „Reč“, „Svetionik“. Prvo izdanje knjige„Na putu istine“, koje je kako kaže stvarao 26 godina, objavio je 2003. godine.

Izdavači: Preporod Beograd, Narodna biblioteka Negotin, Timočka poodružnica, Udruženje književnika Srbije, Udruženje srpskih pisaca Cirih.
Tiraž: 300
Broj strana: 9-14, 17-22, 247-289, 341-345
ISBN: 978-86-423-0590-5

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi