Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Претеће поруке порталу Глас западне Србије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

21. 02. 2014.

Извор: Бета, РТВ

Претеће поруке порталу Глас западне Србије

Чачански портал "Глас западне Србије" саопштио је данас да је портал добио више коментара и порука да неће добити новац из буџета града Чачка предвиђен за медије, као и да ће бити затворен 16. марта, након парламентарних избора.

Редакција портала оценила је да су претеће поруке уследиле након јучерашњег текста "Вандализам плакатима" о плакатима Српске напредне странке (СНС) излепљеним на забрањеним површинама.

"Не улазећи у то ко и зашто упућује овакве поруке, мада је више него јасно одакле долазе, 'Глас западне Србије' ће и даље радити објективно и поштено свој посао", наводи се у тексту објављеном под насловом "Претње и уцене", који је потписала редакција портала.

Редакција је навела да је конкурисала за буџетска средства града намењена информисању, али да ће оставити да "одлуке онима који деле народни новац то ураде по савести", а да ће портал као и увек о свему обавестити јавност.

У тексту "Вандализам плакатима", који је портал објавио јуче и који је изазвао бројне негативне коментаре грађана, наводи се да су становници чачанског насеља Авенија липа огорчени што је њихово насеље освануло излепљено плакатима СНС.

Плакати су лепљени на површинама које нису за то предвиђене, по оградама школа, дечјег вртића, саобраћајним знацима, уличној расвети, дрвореду.

Осим изјава становника тог насеља, објављене су и фотографије на којима се виде плакати који су залепљени на површинама које за то нису предвиђене, као и активисти и функционери СНС-а како их лепе.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси