Насловна  |  Конкурси  |  Посао  |  Thomson Reuters фондација тражи стручњака/ињу за развој наставног плана и програма за Opinion Journalism
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Посао

01. 10. 2024.

Аутор: IJNET/NUNS Извор: IJNET/NUNS

Thomson Reuters фондација тражи стручњака/ињу за развој наставног плана и програма за Opinion Journalism

За ову позицију могу се пријавити новинари и професори новинарства, са искуством у писању текстова.

Thomson Reuters фондација ангажује стручњака/ињу за развој наставног плана и програма Opinion Journalism да блиско сарађује са ТРФ-ом, његовим партнерима и другим консултантима на развоју академског курса за универзитетског партнера у Молдавији.

Стручњак/иња за развој наставног плана и програма ће развити висококвалитетан наставни план и програм који покрива аспекте писања и писања коментара за студенте новинарства.

Кандидати морају имати искуство у подучавању новинарства јавног мњења на постдипломским нивоима. Они такође морају имати ажурно разумевање трендова и специфичности новинарства у контексту Централне и Источне Европе.

Ово је краткорочно саветовање. Очекује се да ће консултант радити до 20 дана у периоду од октобра 2024. до априла 2025. године.  

Рок је 5. октобар.

Више информација и пријава овде

Извор: ИЈНЕТ

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси