Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Митровић прави „Пинк телеком“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 02. 2014.

Аутор: Е. С. Извор: Информер

Митровић прави „Пинк телеком“

Жељко Митровић покреће нову сателитску платформу под називом „Пинк телеком“. Реч је о јединственом систему ТВ пакета, који ће ићи преко сателита уместо путем кабла и обухватиће више од 100 најбољих канала у региону.

- Реч је о једном од највећих пројеката компаније Пинк икада. Сателитска платформа ће 20. септембра бити пуштена у рад и обухватиће 50 Пинкових и 50 најпопуларнијих канала из региона. Овај амбициозни пројекат Пинк ће реализовати са једним од својих стратешких партнера. Корисници кабловских оператера моћи ће да користе овај пакет канала по веома популарној цени - прича за Информер добро обавештен извор, близак челницима Пинка.

Шимановци у погону

Док трају припреме за лансирање сателитске платформе, увелико се припремају и емисије нове „Браво“ продукције, које би требало да буду пуштене у етар у наредних месец и по дана. Занимљиво је да ће на овом пројекту бити ангажовани стручњаци и саветници из најбољих италијанских шоу-програма.

- У оквиру „Браво“ продукције припремају се три велика шоу-програма, који ће бити снимани у филмском студију у Шимановцима, највећем студију у Србији. Како ништа не би препустио случају, Митровић је за ове програме ангажовао продуценте који раде шоу-програме на Каналу 5, који је у власништву Силвија Берлусконија - прича наш извор.

Почиње за 40 дана

Власник Пинка је својим сарадницима дао рок од 40 дана да све буде спремно за почетак емитовања музичких програма, који би требало да буду урађени по светским стандардима.

Мили уместо Поповића

Александар Милић Мили биће директор нове Пинкове продукције уместо Саше Поповића, који је планиран за то место. Познати композитор и продуцент и један од најближих сарадника Цеце Ражнатовић добио је понуду од Жељка Митровића да постане главни човек нове продукцијске куће, која ће окупити најпознатија имена домаће музичке сцене. Како сазнајемо, преговори око Милићевог ангажмана и даље су у току, због чега нисмо добили његову званичну потврду ове информације.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси