Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нино Брајовић: Тужилаштво и државни органи да озбиљно схвате претње Јелени С. Спасић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 09. 2024.

Аутор: Курир/УНС Извор: Курир

Нино Брајовић: Тужилаштво и државни органи да озбиљно схвате претње Јелени С. Спасић

Генерални секретар Удружења новинара Србије (УНС) Нино Брајовић реаговао је на најновије претње Јелени С. Спасић.

"Кампања против Јелене С. Спасић и редакције Курира, која се и даље води на Инстаграм профилу и Фејсбук групи "Дијабетес револуција", мора да престане, а тужилаштво треба да озбиљно схвати коментаре на објаве ових инфлуенсера попут "овакве сподобе спаљивати на ломачи пред целом фамилијом", рекао је Брајовић.

Објављивање фотографије новинарке Јелене С. Спасић. уз спорне написе претходних дана, како је додао Брајовић. може да угрози њену безбедност и о томе државни органи морају да воде рачуна.

"Солидарни смо с Јеленом С. Спасић, јер је она као новинарка много пута доказала своју хуманост, борбеност, правичност и друштвену одговорност", нагласио је он.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси