Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Uručene nagrade Veb Festa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 11. 2009.

Izvor: B92

Uručene nagrade Veb Festa


Na završnoj večeri drugog Veb Festa, održanoj u Skupštini grada Beograda, dodeljene su nagrade najboljim internet sajtovima u regionu.


Prijavljene internet prezentacije ocenjivala je publika, ali i stručni žiri. Među nagrađenima našla se i platforma za mobilne telefone B92.net , koja je od strane žirija proglašena za najbolji sajt za mobilne telefone.

Izabrani su najbolji u oblasti veb stvaralaštva u 17 kategorija, a odluku o tome doneli su paralelno članovi stručnog žirija, ali i publika, koja je, pored vlasnika i autora sajtova mogla da predloži sajtove koji su po njihovom mišljenju najinformativniji, najzabavniji ili najboljeg dizajna.

Prema mišljenju žirija najbolja internet stranica iz oblasti sporta je trcanje.rs, najbolji forum je burek.com, personalna prezentacija hiishii.com, dok je najbolji način da se informišete preko mobilnog telefona je m.b92.net

Žiri je ocenio da je najbolji u oblasti informativnih sajtova blic.rs , dok je po mišljenju publike to infostud.com, koji je od publike dobio priznanje za najbolji među poslovnim prezentacijama. Nagradu je primila Branislava Gajić.

Među 2200 prijavljenih sajtova bilo je sajtova čiji su autori iz regiona, a jednina koja je nagraćena je prezentacija o zdravlju ordinacija.hr autorke...

Cilj Veb festa je da se internet promoviše kao najuspešniji vid komunikacije, a pored toga što najbolje nagrađuje organizuje i predavanja kojim želi da upozna javnost o mogućnostima korišćenja globalene mreže.  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi