Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RRA: Dozvola B92 nesporna
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 05. 2009.

Izvor: Kurir

RRA: Dozvola B92 nesporna

RRA: Dozvola B92 nesporna

BEOGRAD - Zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić izjavio je da su stručne službe još jednom pregledale dokumentaciju i da je dozvola RTV B92 nesporna.

- Naše stručne službe su jutros još jednom detaljno pregledale kompletnu dokumentaciju i ja od njih kao zamenik predsednika i član saveta imam informaciju da je sve apsolutno u redu i da nije došlo do bilo kakve greške od strane RRA, te da je dozvola B92 nesporna u svakom delu - rekao je Karadžić.

Slobodan Vučićević, jedan od vlasnika B92, u registru Agencije za privredne registre upisan je kao američki državljanin, a kapital njegove kompanija „NCA medija“ tretira se kao strani kapital. Mediji sa nacionalnom frekvencijom po zakonu ne smeju biti u većinskom vlasništvu stranaca.

(AG.)

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi