Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Preminuo novinar Dejan Milošević iz Jagodine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 09. 2022.

Autor: CentralMedia

Preminuo novinar Dejan Milošević iz Jagodine

Posle kratke i teške bolesti juče je preminuo novinar Dejan Milošević (52) iz Jagodine, piše jagodinski portal CentralMedia.

 

Jedan od milion kome je rođenjem bilo predodređeno da bude novinar i živeo novinarstvo praktično do samog kraja života.

Posledica teške bolesti zatekla ga je na novinarskom terenu, na događaju sa kog je izveštavao prošlog utorka. Sa mikrofonom u ruci.

Nedelju dana, koliko je trajala kratka borba lekara za njegov život, jagodinski medijski delatnici su sa zebnjom pratili svaku vest, očekujući da se dogodi bilo kakav pozitivni pomak, već je uspevao da prevari smrt. Nažalost to se nije dogodilo.

Dejan je prerano otišao iz novinarstva i života Jagodine,a pre svega veliki je gubitak za njegovu porodicu.

Na portalu CentralMedia podsećaju da je Milošević radni vek proveo je u redakcijama Novog puta od 1991. godine do pre nedelju dana.

Plenio je slušaoce i gledaoce svojim raskošnim novinarskim talentom prilikom izveštavanja sa događanja. Bio je majstor svog poslao i najbolji izdanak jagodinske škole novinara.

Izveštavao je sa sportskih događaja, bio je sportista u duši, po čemu ga poznaje većina Jagodinaca, ali se sa lakoćom poigravao i ostalim rubrikama i novinarskim žanrovima.

Kao promoter direktan je učesnik svih najvažnijih javnih događaja u Jagodini od sporta do politike u protekle tri decenije. Novinarstvo i javni nastup su mu bili u krvi.

Mogao je da radi u bilo kom nacionalnom mediju, međutim, ostao je veran Jagodini, koja nikada nije umela i znala da bar elementarno poštuje medijske radnike. Gubitak u tom smislu je ogroman i nenadoknadiv, piše CentralMedia.

Sahrana Dejana Miloševića biće održana sutra, u sredu, 28. septembra, u 13 sati i 30 minuta na groblju u Jagodini.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi