Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Gostovanje Ljiljane Smajlović na K1 povodom Izborne Skupštine UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 06. 2021.

Izvor: K1

Gostovanje Ljiljane Smajlović na K1 povodom Izborne Skupštine UNS-a

Kolumnistkinja Nedeljnika i predsednica Sud časti UNS-a u mandatu od 2017. do 2021. godine Ljiljana Smajlović gostovala je danas na televiziji K1 povodom Izborne skupštine UNS-a koja je održana 29. i 30. maja u Beogradu.

Njeno gostovanje pogledajte u prilogu.

Komentari (3)

ostavi komentar
sre

02.06.

2021.

Mirjana [neregistrovani] u 22:48

Ljiko, Ljiko.....

Mi iz Politike znamo da je Lj. Smajlović dovela Radimirovića i njegovu źenu Draganu Matović bez konkursa u Politiku kada je ona bila u prvom mandatu gl i odg urednica Politike. Da im je dala ogromne plate i sa njima vodila uređivačku politiku. Pa kada su kao i ina dobili otkaze namestila im je Pištaljku. Ljilja ne govori istinu....ona je vladala UNSom iz senke kada je na čelu V. Radomirovic

Odgovori
uto

01.06.

2021.

Lepa [neregistrovani] u 18:32

Tuga

Kako je tužno kada se veliko novinarsko ime sroza .Gospođa Ljiljana je imala priliku da u subotu svoje stavove iznese na Skupštini. Nije došla iz opravdanih zdravstvenih razloga što je i prihvaćeno. Kako je mogući da su ti u subotu dramatični razlozi vrlo brzo nestali kada je trebalo otrčati na K 1 TV i još jednom popljuvati kolege? Nije fer a nije ni damski .

Odgovori
uto

01.06.

2021.

Miroslav Todor [neregistrovani] u 15:39

Telekom

Klik na sajt Pistaljke i da drzava finansira Pistaljku kroz Telekom videcete lako. Ko dobija donacije Telekoma. Hm. I jos koji strani budzeti i strani poreski obveznici finansiraju Pistaljku...Nesto tu mnogo ne mirise dobro.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi