Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nagrada za "Vreme je za bebe"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 02. 2009.

Izvor: Pres

Nagrada za "Vreme je za bebe"


BEOGRAD - Hit serijal RTS-a „Vreme je za bebe“, koji se emituje pod medijskim pokroviteljstvom dnevnih novina Press, dobio je juče nagradu za televizijsku kritiku „Dušan Duda Timotijević“.

Realizatori projekta Nebojša Garić, Nenad Ognjenović i Miroslav Petković istakli su da je osnovni cilj te emisije od samog početka bio da se ljudima pokaže koliko jedna beba donese sreće u dom u koji dolazi.

- Ova nagrada samo će nas podstaći da nastavimo s dosadašnjim radom i nadamo se da smo makar malo ovom emisijom doprineli povećanju nataliteta u našoj zemlji - kazali su autori.

Prosečna gledanost emisije „Vreme je za bebe“ je 1.350.000 gledalaca po epizodi. Do sada je emitovano 60 emisija u kojima je prikazano rođenje ukupno 67 beba, a sedam trudnica je nosilo blizance.

U svakoj emisiji pored roditelja i beba učestvuje još 10 članova porodice i prijatelja, kao i 10 članova medicinskog osoblja. U tih 60 epizoda 36 porodica je bilo iz gradova, a 24 su bile porodice sa sela. Prosečno trajanje emisije je 35 minuta, a u toku je emitovanje drugog serijala.

I. Ž.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi