Naslovna  |  Aktuelno  |  Šta je UNS rekao, a šta (ni)je objavljeno  |  Šta je predsednik UNS-a rekao, a šta CINS nije objavio
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Šta je UNS rekao, a šta (ni)je objavljeno

09. 05. 2020.

Izvor: UNS

Šta je predsednik UNS-a rekao, a šta CINS nije objavio

Portal Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) u jučerašnjem tekstu pod nazivom „Izbor novog direktora neće osloboditi RTS“ nije u celosti objavio izjavu predsednika Udruženja novinara Srbije Vladimira Radomirovića.

Deo odgovora koji CINS u tekstu nije preneo, a koji je Radomirović poslao novinarki tog portala je:

- Kako objasniti da novinari RTS-a ne smeju da kažu da je NATO ubio njihove kolege 1999. godine? Kako objasniti da se u programu zamagljuje natpis „Kosovo je Srbija”? Da se prave dokumentarni filmovi o Josipu Brozu, a nijedan o Dragoljubu Mihailoviću? Da li ove činjenice govore da je RTS „režimska televizija”, kako mu se često spočitava, ili da tu ima i nekih drugih uticaja o kojima se ne govori u javnosti?

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

13.05.

2020.

Nebojsa [neregistrovani] u 08:56

Bravo Vladimire

Bravo Vladimire, najiskrenije, neverovatno da nista nismo naucili, titoisti nam i dalje kroje kapu, a nas bi jadne i sutra kao ovce bacali u jame jer nista ne pamtimo!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi