Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Tenis pres klub u Humskoj
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

18. 12. 2009.

Tenis pres klub u Humskoj


"Tenis pres klub", koji je osnovan kao sekcija UNS-a 16. decembra, dobiće prostoriju u Humskoj 1 i novčanu pomoć najavio je predsednik TK Partizan Dušan Grujić.

Na osnivačkoj skupštini održanoj u UNS-u izabrani su sportski novinari koji će voditi sekciju. Za predsednika je izabran Čedomir Šoškić, dugogodišnji sportski novinar i nekadašnji direktor i glavni urednik "Borbe". Šoškić je istakao da je ambicija "Tenis pres kluba" da dobije status punopravnog člana u Teniskoj asocijaciji Beograda i Teniskoj asocijaciji Srbije.

Za članove predsedništva izabrani su poznati novinari: Igor Miklja, Dragan Kojadinović, Petar Lazović, Miša Stojanović, Dušan Stojanović i Nikola Vučetić.

Osnivačkoj skupštini prisustvovali su novinar Gradiša Katić i televizijski komentator Nebojša Višković, čiji su ovogodišnji uspeh, osvajanje drugog mesta na svetskom prvenstvu za novinare u tenisu u bugarskom gradu Varni, kolege pozdravile aplauzom.

Osnivanju sekcije prisustvovao je i predsednik TK Partizan Dušan Grujić, koji je kao konkretnu podršku ponudio prostoriju u Humskoj 1 i određena novčana sredstva.

Učesnike skupštine pozdravio je generalni sekretar UNS-a Nino Brajović, kao i generalni sekretar NUNS-a Svetozar Raković.

Za više informacija pišite na tenis.press@uns.org.rs

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi