Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Užice raspisalo konkurs za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

21. 03. 2023.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Užice raspisalo konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

Grad Užice raspisao je konkurs za sufinansiranje medijskih projekata. Rok za prijavu je 6. april, a za medijske projekte je, kao i prošle godine, izdvojeno ukupno 19 miliona dinara.

Za medijski projekat se može dodeliti najmanje 100 hiljada, a najviše četiri i po miliona dinara.

Na konkurs se može prijaviti izdavač medija čiji je medij upisan u Registar medija Agencije za privredne registre, kao i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja. Preduzetnik prilikom prijave mora priložiti dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj objaviti medijska kuća koja je upisana u Registar medija.

Učesnici na konkursu za proizvodnju mediskih sadržaja u štampanom i digitalnom formatu mogu biti samo mikro, mala i srednja pravna lica i preduzetnici.

Pravo učešća nemaju izdavači koji se finansiraju iz javnih prihoda, kao ni oni koji se nalaze u postupku povraćaja državne ili de minimis pomoći.

Na Konkurs se ne mogu prijaviti ni oni koji su u prethodnom periodu dobili sredstva namenjena projektnom sufinansiranju, a nisu u ugovorom predviđenom roku i u propisanoj formi podneli narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta ili su nenamenski trošili sredstva.

Na konkurs je moguće prijaviti samo jedan projekat. Izdavač više medija može učestvivati sa jednim projektom za svaki medij.

Tekstovi konkursa objavljeni su u rubrici „Medijski konkursi“, na sajtu Udruženja novinara Srbije (UNS).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi