Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Ni na treći poziv za rušenje nelegalnog objekta kojim su zazidani prozori OK radija nije se prijavila nijedna firma
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

06. 09. 2022.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Ni na treći poziv za rušenje nelegalnog objekta kojim su zazidani prozori OK radija nije se prijavila nijedna firma

Unutar nelegalnog objekta kraj zgrade OK radija radovi su nastavljeni, a na tri javna poziva za rušenje nelegalnih objekata u Vranju nije se prijavila nijedna firma, rekli su Udruženju novinara Srbije (UNS) iz ovog radija.

 

Rukovodilac odeljenja za inspekcijske poslove Grada Vranja Boban Antanasijević odgovorio  je redakciji ove medijske kuće da su na novom konkursu, koji je otvoren do 14. septembra, povećana sredstva namenjena firmama za rušenje nelegalnih objekata.

Antanasijević je dodao da ukupna vrednost okvirnog sporazuma, koji podrazumeva zaključenje ugovora sa više firmi, iznosi 12 miliona dinara sa PDV-om za tri godine.

Za rušenje ovog objekta prvobitno se prijavila firma Polet, koja je dan pre zakazanog rušenja poslala obaveštenje da je sprečena da pristupi tom poslu. Ugovor sa Poletom je zbog toga raskinut.

Vlasnica OK radija Olivera Vladković je odbila da potpiše saglasnost za izgradnju nelegalnog objekta kojim su zazidani prozori redakcije ove medijske kuće. Bespravnu gradnju prijavila je i inspekciji. Nakon toga, počele su pretnje, a prostorije radija su bile isprskane farbom.

Zbog pretnji Oliveri Vladković je Dejanu Nikoliću Kantaru određen jednomesečni pritvor, a u Opštinskom sudu u Vranju je 16. avgusta počelo suđenje njemu i ostalim optuženima za pretnje i uništavanje imovine OK Radija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi