Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Vučić: Pomoći ću, naći ćemo način da Tanjug nastavi rad
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

06. 11. 2015.

Izvor: Tanjug

Vučić: Pomoći ću, naći ćemo način da Tanjug nastavi rad

Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je danas da će učiniti sve da se zaposlenima u Tanjugu pomogne da nastave svoj posao. "Meni je stalo i pomoći ću i naći ćemo načina da sa opremom i svojim objektom koji imamo olakšamo nekom privatniku koji bi tu uložio", rekao je Vučić i dodao da će to učiniti zbog "brend nejma" i ljudi koji tamo rade. Zamerio je onima koji su ga kritikovali zbog odluke o "gašenju" Tanjuga, nazvavši to licemerjem.

 

"Gospodo, ako toliko volite, uzmi pa plati. Ali nemoj sutradan da mi tražiš veće plate i penzije. Tu vrstu socijalističkog samoupravnog licemerstva koji postoji u našoj javnosti, to je takav bezorabzluk da jednostano nemam reči", rekao je Vučić.

S druge strane, kako je rekao, direktorka Tanjuga Branka Đukić nije širila "tu vrstu licemerstva" kao neki drugi i bila je veoma fer. 

Na pitanje o tome kako će se naći rešenje za Tanjug, premijer je rekao da ne želi da govori o tehničkim stvarima, da to rešavaju pravnici, ali da se u svakom slučaju zakon neće kršiti.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

06.11.

2015.

Zale [neregistrovani] u 23:25

A potpisao supriotno!

Sad će da "potraži rešenje da Tanjug nastavi da radi", a on potpisao akt Vlade da Tanjug prestaje da radi!!! Pa dobro, bre!!!! Da neće da mu promene ime u SNSjug pa da bude telegrafska agencija nove SNS? Dokle ludila i lakrdija?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi