Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Цвијан оптужује Антонија Ковачевића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 05. 2013.

Извор: РТС

Цвијан оптужује Антонија Ковачевића

Владимир Цвијан поднео кривичну пријаву за педофилију против челних људи "Наших новина" Антонија Ковачевића и Вука Вучуревића. Цвијан је то саопштио новинарима у парламенту и објаснио да су челници тог листа претили да ће објавити фотографију његовог шестогодишњег сина са летовања.

Председник Одбора за уставна и законодавна питања Скупштине Србије Владимир Цвијан (СНС) каже да је поднео кривичну пријаву за педофилију против челних људи Наших новина Антонија Ковачевића и Вука Вучуревића.

 

Према Цвијановим речима, челници Наших новина су рекли да ће у новинама објавити фотографију његовог шестогодишњег сина са летовања, коју су преузели са Фејсбука његове супруге.

Цвијан је новинарима у парламенту поделио фотографије Ковачевића и Вучуревића, изнад којих стоји натпис "Педофили".

Наше новине објавиле су да је Владимир Цвијан летовао у Дубајиу за 1.400 евра, као и његову фотографију са тог летовања.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси