Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Неће бити никакве тужбе против новинара који су изнели најгоре неистине против мене и моје породице
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 03. 2023.

Аутор: Танјуг Извор: Танјуг

Вучић: Неће бити никакве тужбе против новинара који су изнели најгоре неистине против мене и моје породице

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће бити никакве тужбе против новинара и продуцената који су у филму "Владалац" изнели, како је рекао најгоре неистине против њега и његове породице.

Он је у видеу објављеном на инстаграм профилу "buducnostsrbijeav" рекао да је тужбу поднео адвокат по генералном наређењу и да ће иста бити повучена.

"Јутрос су ме обавестили да је по мојој тужби заказано суђење против неких новинара, продуцената због увреда који су на мој рачун изнели у филму 'Владалац' где сам негативно описан, као криминалац, свакакав. Никада у последњих 11 година нисам поднео тужбу ни против једног новинара или се макар неко називао новинаром то је урадио адвокат по генералном наређењу и истог момента ће повући ту тужбу, јер ја то не радим", рекао је Вучић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси