Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Формирана комисија Лесковца за пројекте у области медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

16. 03. 2016.

Извор: Југпрес

Формирана комисија Лесковца за пројекте у области медија

На 102. седници Градског већа донета је одлука о формирању комисије за избор пројеката – програма из области јавног информисања, који ће бити суфинансирани средствима из буџета града Лесковца за 2016. годину.

За чланове комисије стигло је шест пријава: Јелка Јовановић, уредник „Новог магазина“ из Београда, Горан Влатковић, новинар ОК радија у Врању, Милорад Додеровић, дописник програма аустралијског СБС радија, Александар Давинић, дописник „Курира“, Срђан Цонић, допинсник РТС-а из Лесковца и Марио Радојковић, директор „Банкер радија“ у Нишу и члан Савета удружења радио станица Србије.

Градска управа за друштвене делатности је дала предлог да комисију чине: Срђан Цонић, дописник РТС-а, Александар Давинић, дописник „Курира“ и Горан Влатковић, главни и одговорни уредник ОК радија из Врања, што је Градско веће и прихватило.

Иначе, одлуком о буџету града за финансирање програма у области јавног информисања у 2016. години издвојено је 20 милиона динара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси