Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Јагодина: За три пројекта ТВ Коперникус 7,2 милиона динара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

09. 03. 2016.

Извор: НУНС

Јагодина: За три пројекта ТВ Коперникус 7,2 милиона динара

Одлуком Градског већа Јагодине, на локалном конкурсу за суфинансирање медијских пројеката Телевизији Коперникус је додељен цео опредељени износ од 7,2 милиона динара.

Конкретније, „на предлог стручне комисије за оцењивање“ одобрено је суфинансирање сва три пројекта са којима је конкурисала ова медијска кућа.

Пројекту „Јагодина и Поморавље из дана у дан“ одобрено је четири милиона, са два милиона ће бити суфинансиран пројекат „Јагодина и Поморавље из недеље у недељу“,  док је преостали милон динара додељен пројекту „На јагодинским таласима“.

На конкурс града Јагодине расписан почетком фебруара пријављено је 11 медијских пројеката, али је конкурсна комисија одлучила да само три поменута пројекта Коперникусу Радио телевизије Јагодина доо „испуњавају китеријуме наведене Правилником о суфинансирању пројеката за оставривање јавног интереса у јавном информисању“ и самим конкурсом.   

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси