Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  У Ваљеву за медије 10 милиона из буџета
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

14. 01. 2016.

Аутор: Слободан Ћирић Извор: УНС

У Ваљеву расписан конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања

У Ваљеву за медије 10 милиона из буџета

Начелник Градске управе за друштвене делатности, финансије, имовинске и инспекцијске послове Града Ваљева расписао је конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2016. години и за ту намену су опредељена средства у укупном износу од 10 милиона динара.

 

Конкурс је намењен суфинансирању производње медијских садржаја који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању свих грађана града Ваљева, заштити и развоју људских права и демократије, унапређењу правне и социјалне државе, слободном развоју личности и заштити деце и младих и других садржаја.

Право учешћа на конкурсу имају издавачи медија који су уписани у Регистар медија, односно Регистар јавних гласила у Агенцији за привредне регистре и правна лица, предузетници који се баве производњом медијских садржаја и који приложе доказ да ће суфинансирани медијски садржај бити реализован путем медија.

Учесник конкурса може поднети захтев за суфинансирање у износу од највише 80 одсто вредности предложеног пројекта, односно највише до износа утврђеног конкурсом.

Рок за пријаву на конкурс је 13. фебруар 2016. године, одлука о расподели средстава доноси се најкасније у року од 90 дана од дана закључења конкурса.

Градска управа Ваљево је позвала новинарска и медијска удружења регистрована најмање три године пре датума расписивања конкурса, да предложе чланове конкурсне комисије.

Позвани су и медијски стручњаци заинтересовани за учешће у раду комисије да се писаним путем обрате Одељењу за друштвене делатности и уз предлог за чланство у комисији доставе и кратке биографије. Предлози се могу слати до закључења конкурса. 

Конкурс и образац за пријаву доступни су на сајту града - www.valjevo.org.rs.

Буџет Града Ваљева за 2016. годину износи 2,845 милијарди динара. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси