Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Ђуровић: Мијатовић износи неистине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

03. 12. 2015.

Извор: Танјуг

Ђуровић: Мијатовић износи неистине

Представница ОЕБС за слободу медија Дуња Мијатовић затражила је данас да се прекину притисци на лист "Курир" и власника Александра Родића, а народна посланица Александра Ђуровић је тим поводом указала да Мијатовић износи, као и обично, ноторне неистине. "Мијатовић износи, као и обично, ноторне неистине и тешко је поверовати у било какву добру намеру", рекла је Ђуровић за Танјуг.

 

Ђуровић је рекла да је читавој јавности "више него јасно да је Александар Родић тај који је злоупотребио болесног човека, а да се његова новина бави рекетирањем људи".

Према њеним речима, не постоје никакве претње Александру Родићу, а на које полиција није одмах реаговала, тако да је "прича о угрожености Александра Родића и његове породице нешто што се злоупотребљава за нападе на Владу Србије".

"Уверена сам да ће премијер и Влада учинити све да сачувају стабилност и безбедност наше земље и свих њених грађана, исто као што сам сигурна да закон мора да једнако важи за све, били они политичари, новинари или ма којом другом професијом се бавили", закључила је Ђуровић.

Мијатовићева у изјави за "Курир" рекла да, све док постоје напади на уреднике и новинаре, као што су напади на Родића, не може се говорити о слободи новинарства и сигурности новинара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси