Naslovna  |  Šta radimo  |  Akcije  |  Pomozimo Stefanu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Akcije

Pomozimo Stefanu

Udruženje novinara Srbije pridružilo se akciji prikupljanja novčanih sredstava za lečenje četvorogodišnjeg Stefana Trajkovića iz Gračanice, sina našeg kolege Vladana Trajkovića.

Stefan boluje od tumora na mozgu i zahvaljujući dosad prikupljenim prilozima operisan je na Institutu u Bristolu. Da bi u naredna dva meseca Stefan u Engleskoj nastavio neophodno lečenje (zračenje) potrebno je još novca.

Molimo sve koji su mogućnosti, da se pridruže akciji kako bi se Stefan što pre oporavio.

Novčanu pomoć možete da uplatite na dinarski račun kod Komercijalne banke br. 205 900100757017094 na ime Trajković Vladan (otac malog Stefana) ili devizni račun na Kosovu i Metohiji kod Raiffeisen banke na br. 1501011000288133 na ime Trajković Vladan, kao i devizni račun kod Komerijalne banke AD Beograd.

Dodatne informacije možete da dobijete na tel. Stefanovih roditelja Milene i Vladana Trajkovića, +381 (0)65 6148 778.

 __________________________________________________________________________________

četvrtak, 4. novembar 2010.

Četvorogodišnji Stefan se uspešno oporavlja posle operacije na mozgu

UNS se zahvaljuje koleginicima i kolegama i drugim donatorima koji su novčano pomogli lečenje sina Vladana Trajkovića, našeg kolege iz Gračanice

Mali Stefan Trajković, četvorogodišnji sin kolege Vladana Trajkovića iz Gračanice, uspešno se oporavlja posle više operacija na mozgu.

Krajem juna dečak je operisan u Engleskoj gde je proveo tri meseca na postoperativnom oporavku i zračnim terapijama.

Otac Vladan kaže da je operacija u Institutu u Bristolu kojom je uklonjen tumor bila veoma teška i da je trajala petnaest sati. Nakon operacije Stefan je proveo devet dana na aparatima za disanje.

Zatim je usledio težak oporavak i tarapija zračenjem koju Englezi nisu želeli da naplate. Posebnu zahvalnost za pozitivan ishod lečenja prema Vladanovim rečima ima hirurg Ričard Edvards i njegov lekarski tim.

Trenutno se mali Stefan sa roditeljima i sestrom nalazi na rehabilitaciji u Banji Koviljači.

- Naš sin je iz dana u dan bolje, kaže Vladan Trajković i zahvaljuje se svim znanim i neznanim dobrotvorima koji su svojim prilozima pomogli Stefanovo lečenje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi