Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policija da pronađe ko je uznemiravao Dušana Mlađenovića sa N1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

26. 05. 2020.

Izvor: UNS

UNS: Policija da pronađe ko je uznemiravao Dušana Mlađenovića sa N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva policiju da utvrdi ko je uznemiravao novinara televizije N1 Dušana Mlađenovića i tužilaštvo da pokrene postupak protiv te osobe. Mlađenoviću je danas njemu nepoznata osoba na ulici rekla da radi za „izdajničku televiziju“ i da je „prodana duša“.

Mlađenović je UNS-u rekao da je danas, dok je prolazio ulicom sa detetom, stariji čovek izašao iz zgrade i rekao da mu je nešto ispalo, zbog čega se on okrenuo.

„Rekao mi je da mi je ispalo Đilasovih 100 evra, a zatim me pitao kako me nije sramota da radim u izdajničkom mediju, da li sam Šiptar ili balija, da smo prodane duše i da treba da me je sramota”, rekao je UNS-u Mlađenović i dodao da mu se taj čovek istim rečima na ulici obratio i pre dva meseca. Kaže da je svoje urednike obavestio o ovom incidentu.

UNS ističe da je neprihvatljivo uznemiravanje novinara i da ono za posledicu može imati ugrožavanje njihove bezbednosti.

Komentari (2)

ostavi komentar
sre

27.05.

2020.

Слободан Ћук [neregistrovani] u 19:28

ЈАДНО!

Да није тужно, било би смешно!

Odgovori
sre

27.05.

2020.

dragiša [neregistrovani] u 18:15

NACIONALNI,ILI MEDJUNARODNI PROBLEM?!

Nikako ne opravdavam.Ali,da li je UNS ,ili N1 registrovao šta znači kada ti isti novinari(N1,ili Nove S) se sprdače i dobacuju na konfrenecijama za štampu drugim novinarima(neću da pominjem kojih redakcija) a da niko nije reagovao.Vidim N1 to diže na kojekakve visine,maltene medjunarodni problem, a UNS to podržava. Ne možete gospodo da gradjanima koji gledaju razne televizije u Srbiji i čitaju razne novine da zabrane da imaju svoj stav .Uostalom i nopvinari su javne ličnosti i trebva da istrpe da neko iskaže takav stav.Ponavljam : nikakav napad na novinare,ali niti stvarati od novinara N1 neke nedodirljive(a nisu ni nezavisni,ni profesionalni,kao što nisu ni novinari napriemr Pinka, Informera,Danasa,Vremena,Hepija,Nedeljnika...) ,da su to učinili NUNS,ili NDNV ,ok, to bi bilo uobičajeno,ali UNS?! Višegodišnji član UNS-a

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi