Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko je i zašto provalio u redakciju Kolubarskih.rs
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

12. 01. 2020.

Izvor: UNS

UNS: Policija i tužilaštvo da utvrde ko je i zašto provalio u redakciju Kolubarskih.rs

Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje obijanje redakcije valjevskog portala Kolubarske.rs i traži da policija i tužilaštvo hitno utvrde ko su počinici i koji su razlozi provale.

Urednica Kolubarskih Darija Ranković rekla je UNS-u da su nepoznate osobe provalile u redakciju, koja se nalazi u centru Valjeva i koja je jasno obeležena, preko dvorišnog prozora. U dve prostorije ispreturane su fioke radnih stolova, a papiri i predmeti koji su se nalazili u njima razbacani su po podu.

„Policija je obavila uviđaj. Iz redakcije nije odneta oprema, niti bilo šta od vrednosti što se nalazilo u prostorijama. Rečeno mi je da se radi na pronalasku počinilaca i da će tužilaštvu biti podnete krivične prijave za pokušaj teške krađe“, rekla je UNS-u Rankovićeva.

UNS podseća da je Rankovićeva prošle godine sa neregistrovanog, a sada ugašenog portala uz pornografsku foto-montažu, bila izložena uvredama i optužbama da ruši gradsku vlast.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi