Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Hitno otkriti ko je zapalio automobil novinara Dušana Ostojića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

30. 05. 2019.

UNS: Hitno otkriti ko je zapalio automobil novinara Dušana Ostojića

Udruženje novinara Srbije (UNS) najoštrije osuđuje sinoćno paljenje automobila stomatologa i novinara Dušana Ostojića iz Aleksinca koje se desilo ispred zgrade u kojoj živi i traži da policija i tužilaštvo hitno rasvetle ovaj težak incident i da nalogodavce i izvršioce privedu pravdi.

Sinoć oko 23.30 časova nepoznate osobe razbile su staklo na vozilu Dušana Ostojića, benzinom polile unutrašnjost automobila i zapalile ga, potvrdio je UNS-u Ostojić.

U izjavi za UNS Ostojić je rekao da mu je automobil zapaljen ili zbog njegovog aktivizma ili pisanja na portalima aleksinac.net i proverenavest.info, čiji je urednik, o seči drveća, krađi beba i nameštenim tenderima u Aleksincu i da ovo doživljava kao upozorenje zbog svog rada.

Ostojić je jedan od organizatora protesta „1 od 5 miliona“ u Aleksincu i poznat je kao aktivista i bloger koji javno iznosi svoje političke stavove.

O paljenju njegovog automobila Ostojić je obavestio premijerku Anu Brnabić i potpredsednika Vlade i ministra policije Nebojšu Stefanovića.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi