Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS upozorava na loš odnos prema novinarima iz Kikinde
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

23. 05. 2010.

UNS upozorava na loš odnos prema novinarima iz Kikinde


Udruženje novinara Srbije (UNS) od republičkih i pokrajinskih inspekcijskih i drugih vladinih službi traži bolju saradnju sa kolegama iz Kikinde, kada su u pitanju česti ekološki incidenti u ovom gradu.

Prema informacijama Kluba novinara UNS-a u Kikindi, u nekoliko poslednjih ekoloških incidenata, ali i ranije, inspekcijske i druge vladine službe u Novom Sadu i Beogradu, nisu blagovremeno dostavljale zvanične informacije kikindskim novinarima, a lokalne službe za to nisu ovlašćene.

Kikinda je industrijski centar u kom se nalaze dve livnice, naftne bušotine sa velikim deponijama naftne isplake i više fabrika koje zagađuju okolinu, a novinari, zbog preklapanja nadležnosti, u Novom Sadu i Beogradu teško dolaze do informacija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi