Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS podržava zaposlene u TV Valjevo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

13. 05. 2010.

UNS podržava zaposlene u TV Valjevo


Udruženje novinara Srbije
(UNS) podržava zahteve zaposlenih u Televiziji Valjevo, koji od Agencije za privatizaciju traže raskidanje kupoprodajnog ugovora sa vlasnikom televizije, Slobodanom Pavlovićem iz Obrenovca.

Zaposleni tvrde da od privatizacije, u februaru ove godine, nisu primili zarade i da im nisu uplaćivani doprinosi, a od 23. aprila program se emituje samo preko kablovske mreže jer je struja na predajniku isključena.

UNS podseća da je, na osnovu mnogobrojnih primera neuspešnih privatizacija medija u Srbiji, neuplaćivanje zarada i doprinosa prvi znak da mediji sa novim vlasnicima koji ne ispunjavaju preuzete obaveze nemaju perspektivu.

UNS traži od Agencije za privatizaciju da što pre preispita ispunjavanje obaveza iz kupoprodajnog ugovora, kako bi se izbegla propast još jednog lokalnog medija nakon privatizacije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi