Naslovna  |  Saopštenja  |  Policija da istraži napad na Hanibala Kovača
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

05. 10. 2011.

Policija da istraži napad na Hanibala Kovača

NEPOZNATI NAPADAČ - Fotografisan pre nego što je udario novinara Hanibala Kovača


Udruženje novinara Srbije (UNS) traži da policija istraži incident u kom je danas u centru Šapca ispred Uprave za javna plaćanja udaren novinar Hanibal Kovač.

Prema rečima koleginice Sanje Bečejić, dopisnice lista „Blic“, koja je bila očevidac i uspela da fotografiše napadača, nepoznati mladić unosio se u lice, besno se obraćao i udario nogom Kovača, da bi zatim ušao u džip marke tojota bez registarskih tablica i odvezao se.

Kovač jenovinarima koji su kao i on došli na konferenciju za štampu rekao da mu je napadač pretio smrću i da mu je pomenuo ime i prezime biznismena o čijoj firmije bilo reči u nekoliko tekstova o navodnim malverzacijama u šabačkoj bolnici.

Kovač je napad i pretnje prijavio policiji i UNS očekuje da napadač koji je fotografisan bude brzo otkriven i procesuiran.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi