Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS osuđuje pritisak policijskih inspektora na "Pančevački pres centar"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

08. 10. 2009.

UNS osuđuje pritisak policijskih inspektora na "Pančevački pres centar"


Udruženje novinara Srbije osuđuje pritisak policijskih inspektora u Pančevu koji proveravaju poslovanje „Pančevačkog pres centra“ i traži da prestanu da zastrašuju firme koje se oglašavaju u tom mediju.

Zvanje oglašivača da daju izjave inspektorima za suzbijanje privrednog kriminala i njihovo ispitivanje u policiji jeste pritisak na ovaj medij. UNS veruje da je inspektorima jasno da istraga bez krivične prijave i određene optužbe može uticati na postojeće i potencijalne oglašivače medija.

Kako smo od uredništva obavešteni posle neprijatnih informativnih razgovora tri oglašivača prekinula su saradnju sa „Pančevačkim pres centrom“.

UNS traži od policijskih inspektora da poslovanje medija kontrolišu na zakonit i primeren način, bez daljeg ugrožavanja njihovog rada.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi