Naslovna  |  Saopštenja  |  Ponovo uznemirujući broj policije u Vlajkovićevoj
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

26. 09. 2009.

Ponovo uznemirujući broj policije u Vlajkovićevoj


Udruženje novinara Srbije i Sindikat novinara Srbije traže od Ministarstva unutrašnjih poslova da preispita današnju intervenciju policije u zgradi u Vlajkovićevoj u kojoj se nalaze i redakcije „Kurira“ i „Glasa javnosti“.

UNS i SNS upozoravaju da je danas u zgradi u Vlajkovićevoj ponovo uznemirujuće veliki broj policajaca, oko 40, i da je posle nekoliko dana ta ulica ponovo blokirana, a da zaposleni jutros jedno vreme nisu mogli da uđu u prostorije.

UNS i SNS pozivaju finansijsku policiju da se u kontroli koju vrši drži zakonske procedure i da svojim ili prisustvom policije koja je tu na njihov poziv, ne vrši pritisak i ne ometa rad redakcije i izlaženje listova.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi