Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Policija da otkrije ko preti Dragani Zečević
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

08. 05. 2014.

UNS: Policija da otkrije ko preti Dragani Zečević

Udruženje novinara Srbije (UNS) traži od policije u Kuršumliji da ispita sve okolnosti incidenta koji se dogodio u utorak, kada je dopisnici “Večernjih novosti” Dragani Zečević u dvorištu kuće oštećen automobil. Dragani Zečević polomljena je šoferšajbna na automobilu.

 

“Ne znam ko bi to mogao da uradi, ne sumnjam ni na koga, čekam da policija uradi svoj posao. Načelnik policije je rekao da će uraditi sve da otkrije počionioca,” rekla je UNS-u Dragana Zečević.

UNS podseća da ovo nije prvi incident, a do sada nijedan slučaj koji se može okarakterisati kao upozorenje ili pretnja novinarima u Kuršumliji nije rešen.

UNS traži od policije da hitno pronađe odgovorne i podseća da je za ugrožavanje sigurnosti pretnjom osobama koje obavljaju posao od javnog značaja informisanjem zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi