Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Sutra 15 godina od ubistva Slavka Ćuruvije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

10. 04. 2014.

UNS: Sutra 15 godina od ubistva Slavka Ćuruvije

Sutra se navršava 15 godina od ubistva urednika i vlasnika lista „Dnevni telegraf“ Slavka Ćuruvije. UNS poziva kolege i prijatelje Slavka Ćuruvije da sutra, 11. aprila u 12 časova dođu u Svetogorsku 35, gde je Slavko ubijen, da zajedno sa članovima porodice, prijateljima i kolegama kod spomen-obeležja položimo vence i zapalimo sveće.

 

UNS podržava i ceni dosadašnji rad Komisije za istraživanje ubistava novinara i ohrabren je pomakom u istrazi ubistva Slavka Ćuruvije kojim su nakon 15 godina uhapšeni osumnjičeni za ovaj zločin i čime se privodi kraju prikupljanje dokaza i iskaza neophodnih za podizanje optužnice.

UNS pozdravlja početak rada Fondacije Slavko Ćuruvija koja će svojim aktivnostima promovisati slobodu govora i pomoći unapređenju slobodnih, nezavisnih i odgovornih medija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi