Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS osuđuje napad Dragana Kojića Kebe na televizijsku ekipu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

07. 12. 2012.

UNS osuđuje napad Dragana Kojića Kebe na televizijsku ekipu

Udruženje novinara Srbije (UNS) osuđuje napad Dragana Kojića Kebe na ekipu emisije “Paparaco lov” koja se emituje na televiziji “Pink”. Fizički nasrtaj dogodio se sinoć kada je novinarska ekipa pratila pevača narodne muzike, koji je primetivši njihov automobil prišao i po rečima autora emisije Darka Popovića, otvorio vrata i uz pretnje i psovke dva puta udario snimatelja Stanislava Tepića i polomio mu kameru.

 

“Kojić je, takođe, ekipi oduzeo ključeve od automobila i polomio brisače”, rekao je Popović UNS-u.

UNS podseća da je izmenom Krivičnog zakonika za ugrožavanje sigurnosti novinara na radnom zadatku odnosno lica koja obavljaju posao od javnog značaja informisanjem zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina.

Komentari (2)

ostavi komentar
sub

08.12.

2012.

Svetozar Gunic [neregistrovani] u 01:19

TV DAJE SEBI PREVISE PRAVA

Dragan Kojic Keba se ipk trebao uuzdrzati i naci prigodniji nacin da se odbrani od nasrtljivih televizijskih poslenika.Oni sebi daju za pravo da rade sve i svasta i da zaglupljuju svojim tv emisijama gledaoce,kopirajući strane televizijske programe.Svaka cas u televiziji rade i znanci,ali ima puno diletanata,izopacenog razmisljanja koji sprovode svoje ideje.Mozda bi kod zapošljavanja veliku ulogu odigrali psihajtri koji bi analizirali ličnosti i tada ne bi bilo toliko gluposti na televiziji...

Odgovori
pet

07.12.

2012.

Sasa Milosevic [neregistrovani] u 17:01

journalist92@gmail.com

Sta ocekivati drugo od jednog primitivca kakav je taj Keba, koji je zakazivaO press konferencije da bi opisivao svoj " aljkav seks" sa zenom sa kojom ima vranbracno dete i kojoj je trebalo 10 godina, da u ovom trulom sistemu, dokaze da je on otac.
Sta ocekivati od coveka koji trudnoj zeni preti likvidacijom ukoliko ne odustane od tuzbe za vanbracno ocinstvo, hvatajuci se za Djinjidjicevo ime i poznantvo sa Mladjanom Dinkicem, ali je zahvaljujuci akciji tadasnjih medija kao i Suda za ljudska prava morao da se povuce u svoju jazbinu.
Ta zena je njegova nocna mora ( posebno alimentacija i silna lova koju je mora da joj isplati i jos isplacuje) pa umesto da krivi sebe zbog nepromisljene seksualne avanture koja ga danas kosta desetine hiljada evra, on krivi medije, sto je i koren njegove agresivnosti prema svemu sto nosi kameru. Posbeno te paparazzo misije, koje realno i nisu novinarstvo, ali im on tako daje na znacaju, jer se verovatno boji da ga opet ne UKEBAJU u novoj seks avanturi...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi