Naslovna  |  Saopštenja  |  Pronađite ko preti Bobanu Jovanoviću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

15. 07. 2008.

Pronađite ko preti Bobanu Jovanoviću

Udruženje novinara Srbije (UNS), osuđuje pretnje smrću koje je novinaru Bobanu Jovanoviću, od pre petnaest dana pomoćniku direktora za program RTV Bor, nepoznata osoba, danas, uputila telefonom.

UNS ističe da poruku koju je nepoznati muškarac saopštio kada se uverio da razgovara sa Bobanom Jovanovićem: "Idi iz Bora sam, da ne ideš nogama napred", policija treba najozbiljnije da shvati tim pre, što je Jovanović u programu borske televizije pokrenuo značajna pitanja o poslovanju tamošnjih javnih preduzeća o čemu su do sada lokalni mediji ćutali Boban Jovanović, koji se u Bor doselio iz Jagodine, radio je zajedničku emisiju na radiju sa ubijenim jagodinskim novinarom Milanom  Pantićem.

UNS očekuje da MUP otkrije ko stoji iza pretnji Bobanu Jovanoviću, da mu pruži svu potrebnu zaštitu, ali i da otkrije sve osobe koje su u nedelju u Zaječaru, pretile novinarima i televizijskim ekipama RTS-a, B92, Pinka i Avale kao i njihovim porodicama dok su izveštavali o ubistvu na gradskom bazenu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi