Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: Ispitati okolnosti napada na Salahudina Fetića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

12. 08. 2020.

Izvor: UNS

UNS: Ispitati okolnosti napada na Salahudina Fetića

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva policiju da ispita sve okolnosti incidenta u Novom Pazaru kada se sa glavnim i odgovornim urednikom „Sandžak televizije“ i aktivistom liste Muamera Zukorlića Salahudinom Fetićem sukobio Kemal Mehmedović.

Fetić je UNS obavestio da ga je biznismen Mehmedović danas u restoranu fizički napao. „Došao je do mog stola i pitao me povišenim tonom ‘ko sam ja da spominjem njegovu majku’. Podigao je, zatim, ruku prema meni i otvorenom šakom me je zakačio po licu. Udarac nije bio jak“, kaže on i dodaje da su prisutni sprečili dalji sukob.

Fetić kaže da ne zna zašto ga je Mehmedović napao jer se poznaju, nisu u lošim odnosima i nikada kao novinar nije pisao o njemu. Slučaj je prijavio policiji.

UNS-u je, međutim, Mehemedović rekao da Fetića nije napao, već mu je prišao u restoranu kako bi ga pitao zašto je pričao kod kolega u televiziji da je „izdajnik“ i da bi „prodao majku za sitne pare“. „Mi smo se odgurnuli. Međusobno odgurivanje ne smatram nasrtajem na njega. Uostalom, postoje sigurnosne kamere, koje policija može da proveri“, kaže on.

Mehemedović tvrdi i da je zapravo njemu danas Fetić pretio, rekavši mu: „Zapamtićeš me, znaš ko stoji iza mene“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi