Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs za novinarsku nagradu „Ivan Marković”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

19. 12. 2011.

Konkurs za novinarsku nagradu „Ivan Marković”

I ove godine Medija centar „Odbrana” dodeliće novinarsku nagradu „Ivan Marković” za najbolje medijsko izveštavanje o aktivnostima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u 2011. godini.

O dodeli novinarske nagrade odlučuje žiri od pet članova, a nagrada se sastoji od plakete i novčanog iznosa od 60.000 dinara.

Pravo učešća na konkursu imaju svi profesionalni novinari koji rade za medije na teritoriji Srbije bez obzira na njihov formalni status.

Na konkurs se šalju prilozi (intervjui, članci, komentari, reportaže, radio i TV emisije) o aktivnostima Ministarstva odbrane i Vojsci Srbije koji su štampani ili emitovani u sredstvima javnog informisanja Srbije od 1. januara do 31. decembra 2011. godine.

Svaki učesnik na konkursu može dostaviti jedan originalni rad.

Prijave sa originalnim štapanim tekstom, isečcima ili fotokopijama napisa, tonskim i video zapisima dostavljaju se do 31. decembra 2011, lično ili preporučenom pošiljkom na adresu: Medija centar „Odbrana”, Braće Jugovića 19, 11000 Beograd sa naznakom „Konkurs za novinarsku nagradu Ivan Marković”.

O detaljima konkursa saznajte više na veb sajtu ODBRANE www.odbrana.mod.gov.rs.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi