Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Web Fest .ME 2011
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

23. 09. 2011.

Web Fest .ME 2011

Web Fest .ME je najveći regionalni Internet festival, posvećen promociji i unapređenju Interneta i svih vrednosti koje nam donosi globalna mreža. Pod sloganom TI SI VEB! Web Fest .ME 2011 pripremio je dva velika događaja: Web Fest .ME takmičenje za najbolji regionalni Veb sajt/Veb projekat, koje će trajati od 1. septembra do 17. novembra, i Web Fest .ME konferenciju, koja će okupiti najpoznatije svetske stručnjake iz oblasti Web industrije i sve ljude iz regiona koji žive od Interneta.

Takmičenje za najbolji Web sajt/projekat

1 . septembar – 17. novembar 2011.
Srbija, Crna Gora, Hrvatska , Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija

Sa željom da promoviše Internet scenu u široj javnosti i istakne kvalitetne projekte, pre četiri godine je pokrenuto takmičenje za najuspešnije i najkvalitetnije regionalne Veb projekte/Veb sajtove.

Takmičenje se održava na sajtovima www.nadlanu.com i www.webfest.me i svi zainteresovani će slobodno moći da prijave sajtove.

Prijave će trajati od 1. septembra do 10. oktobra, a glasanje će trajati od 15. oktobra do 5. novembra 2011. godine.

Svečana ceremonija zatvaranja, tokom koje će biti dodeljene Web Fest statuete i proglašeni pobednici, biće održana 17. novembra u Beogradu.

Web Fest .ME konferencija

22. - 23. septembar 2011.
Hotel Splendid, Budva, Crna Gora

Web Fest .ME je konferencija na kojoj učestvuju uspešne globalne i lokalne kompanije iz Internet industrije, ukratko ‐ svi koji žive kroz Web, za Veb i od Veb‐a. Osim regionalnih i svetski priznatih eksperata u oblasti Interneta, na konferenciji u Budvi govoriće i ljudi koji imaju status slavnih ličnosti na Internetu.

Matt Mullenweg, osnivač WordPress‐a i prema mišljenju Business Inseder magazina, peti najmoćniji čovek globalne mreže, definitivno je najzvučnije ime
Web Fest .ME konferencije.

Ovo će biti prvi put da
Mullenweg gostuje u regionu, što će biti jedinstvena prilika da se upozna neko ko je oblikovao način na koji se bloguje i razmišlja u svetu digitalne komunikacije.

Tony Conrad, osnivač servisa about.me, član žirija čuvene konferencije TechCrunch i investitor iz Silicijumske doline je drugo veliko ime koje će se pojaviti tokom dvodnevne konferencije u Budvi, a pokraj njega biće tu i Yong Lee, potpredsednik GoDaddy‐a i mnoge druge ključne ličnosti iz Evrope i Amerike.

Detaljnije informacije o
Web Fest .ME 2011 možete naći na internet adresi: www.webfest.me


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi