Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Poziv za novinare na seminar o EU fondovima, IPA programu i informisanju o EU
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

25. 10. 2019.

Izvor: UNS

Poziv za novinare na seminar o EU fondovima, IPA programu i informisanju o EU

Ministarstvo za evropske integracije Vlade Republike Srbije, Delegacija Evropske unije i Projekat unapređenja vidljivosti i komunikacija EU podrške Srbiji za novinare i medijske organizuju trening pod nazivom „EU za tebe – o IPA programu, pomoći EU Srbiji i kako do uspešnog medijskog projekta“.

Trening će biti održan u utorak, 5. novembra sa početkom u 12 sati u Pres centru Udruženja novinara Srbije u Beogradu (Knez Mihailova 6/III).

Cilj obuke, koja se organizije u saradnji sa Udruženjem novinara Srbije, je da se koleginice i kolege informišu o IPA programu i vidljivosti pomoći Evropske unije (EU) Srbiji, kao i da dobiju smernice za pisanje uspešnih medijskih projekata po standardima EU.

Trening će otvoriti programska menadžerka Delegacije Evropske unije Maja Vučković Krčmar, koja će govoriti o EU fondovima i pomoći EU Srbiji. O kampanji pomoći EU Srbiji govoriće vođa Projekta unapređenja vidljivosti i komunikacija EU podrške Srbiji Mirko Mandić.

Načelnica Odeljenja za komunikacije u Ministarstvu za evropske integracije Ivana Đurić govoriće o izveštavanju o EU fondovima i percepciji građana. Smernice za pisanje uspešnih medijskih projekata po standardima EU učesnicima treninga će predstaviti konsultant Endre Balaša. 

Prijavu za učešće na trening treba poslati do četvrtka, 31. oktobra na imejl pc@uns.org.rs, sa kraćom profesionalnom biografijom i kontakt podacima.

Za kolege koje nisu iz Beograda, putni troškovi (autobuske i vozne karte) biće refundirani.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi