Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Panevropsko foto takmičenje na temu bezbednosti i zdravlja na radnom mestu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

06. 07. 2011.

Panevropsko foto takmičenje na temu bezbednosti i zdravlja na radnom mestu

Evropska agencija za bezbednost i zdravlje na radu (EU-OSHA) po drugi put organizuje foto takmičenje radi unapređenja svesti o bezbednosti i zdravlju na radu.

Takmičenje poziva učesnike da šalju svoje fotografije na temu „Bezbednost i zdravlje na radnom mestu” sa fokusom na prevenciju rizika, kako bi pokazali da zajedničkim radom poslodavci i zaposleni mogu da spreče nastanak bolesti i povreda na radu.

Svi fotografi – profesionalci ili amateri – treba da pošalju svoje radove do 31. avgusta 2011. godine putem sajta: www.osha-photocompetition.eu.
Ove informacije su takođe dostupne i na srpskom jeziku na: osha.europa.eu/sr/about/competitions/european-photo-competition-2011

Međunarodni žiri, sačinjen od profesionalnih fotografa i stručnjaka u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, izabraće najbolje fotografije i pobedniku dodeliti prvu nagradu od 3.000 evra. Drugoplasirani će biti nagrađen sa 2.000 evra, dok će za treće mesto biti dodeljena suma od 1.000 evra. Ove godine po prvi put dodeliće se nagrada za mlade od 1000 evra za najboljeg učesnika u konkurenciji mlađih od 21.godine.

Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemalja EU, zemalja članica EFTA-e (Island, Linhenštajn, Norveška i Švajcarska), kao i za 6 zemalja kandidata i potencijalnih kandidata (Hrvatska, Turska, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Albanija).

Pobednici će biti izabrani u septembru 2011. godine i proglašeni na završnom događaju u okviru kampanje „Bezbedna i zdrava radna mesta” koja će se održati u Bilbau u novembru 2011. godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi