Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Simens godišnja novinarska nagrada – Kroz inovacije do zelene budućnosti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

28. 06. 2011.

Simens godišnja novinarska nagrada – Kroz inovacije do zelene budućnosti

Kompanija Simens i ove godine organizuje konkurs za Simens novinarsku nagradu na temu „Kroz inovacije do zelene budućnosti“.

Na konkurs se mogu prijaviti novinari iz Srbije koji su u periodu od 1. marta do 1. septembra 2011. godine, objavili autorske radove na temu „Kroz inovacije do zelene budućnosti“ u štampanim medijima, elektronskim ili on-line medijima na području teritorije Srbije.

Kandidati mogu poslati priloge na temu zelenih tehnologija, energetske efikasnosti i zaštite životne sredine unutar jedne od tri kategorija:

-  Industrija
-  Energetika
-  Medicina

Moguće je prijaviti više radova po kategoriji. Prijave mogu podneti pojedinci lično ili bilo ko drugi u njihovo ime uz pismenu saglasnost autora.

Rok za podnošenje prijava je 1. septembar 2011. godine.

Šestočlani žiri sastavljen od predstavnika Simens d.o.o Beograd, profesora sa Elektrotehničkog fakulteta i strukovnih novinara, sredinom septembra proglasiće 3 najbolja novinarska rada, a pobednici će pored plakete, biti nagrađeni i zajedničkim putovanjem u inostranstvo.

Više informacija o konkursu i načinu prijave



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi