Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Počelo prijavljivanje za USAID-ovu Medijsku letnju školu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

10. 07. 2019.

Izvor: USAID

Počelo prijavljivanje za USAID-ovu Medijsku letnju školu

USAID-ov Projekat jačanja okruženja za održivost medija organizuje Medijsku letnju školu namenjenu mladim novinarima, urednicima i menadžerima iz tek osnovanih ili mladih medijskih inicijativa, koja će trajati od 16-18. avgusta.

Trodnevna škola je namenjena i onima koji o osnivanju medija tek razmišljaju, a žele da steknu neophodna znanja i veštine za razvoj održivog medijskog biznisa.

Škola će, između ostalog, fokusirati na teme: razvoj misije, analiza ciljnih grupa, kreiranje relevantnog sadržaja, poželjni formati i izvori sadržaja, kreiranje uredničke i poslovne politike zasnovane na podacima, interakcija s publikom i izgradnja zajednice, održivi poslovni modeli, i druge.

Osim radionica i predavanja namenjenih sticanju znanja i veština neophodnih za uspešno poslovanje digitalnih medija u modernim tržišnim uslovima konstantnog tehnološkog razvoja, polaznici će imati priliku da u neformalnoj atmosferi saznaju više o modelima dobre prakse i upoznaju medijske eksperte, autore podkasta i kreatore novih formi medijske komunikacije, ali i da se upoznaju sa sličnim inicijativama i grade nova partnerstva i učvršćuju međusobnu saradnju.  

Zainteresovani za učešće treba da popune formular koji se nalazi na sledećem linku najkasnije do 31. jula u 17 časova, a obaveštenje o učešću u letnjoj školi će im biti poslato do srede, 7. avgusta, uz sve neophodne informacije i detaljnu agendu.

Za sva pitanja se može javiti Manji Breberina na imejl adresu: sms.info@irex.org.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

10.07.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 17:44

ho ho

Opa, otvoreno ležu CIA parice na račune, truju se mladi i perspektivni petokolonaši, Amerika ne posustaje.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi