Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Nagrade Danijel Perl za istraživačko novinarstvo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

30. 12. 2010.

Nagrade Danijel Perl za istraživačko novinarstvo


(bivša ICIJ nagrada)

Na konkurs za ovu nagradu, koja se dodeljuje svake druge godine, mogu se prijaviti svi profesionalni novinari, pojedinci ili timovi, svih nacionalnosti i novinari svih medijskih formi (TV, radio, štampa, online...).

Rad treba da obuhvata najmanje dve države i temu od svetskog značaja, i bude objavljen između 1. januara 2010. i 1. jula 2011. godine.

Petočlani, internacionalni žiri, dodeljuje dve prve nagrade po 5000 dolara, i još po 1000 dolara za petoro finalista. Žiri po sopstvenoj odluci može dodeliti i specijalne nagrade za neobično preduzimljive ili projekte izvedene pod nesvakidašnjim okolnostima.

Kompletne prijave se šalju isključivo poštom, a za radove koji originalno nisu na engleskom jeziku, potrebno je obezbediti adekvatan prevod.

Prijavni formular
Uslovi učešća, način prijave, prethodni dobitnici, kontakt...

Krajnji rok za prijave je 1. jul 2011. godine

Pobednici će biti proglašeni na Globalnoj konferenciji istraživačkog novinarstva u Kievu, Ukraina, oktobar 2011. godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi