Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Nagrada „Dr. Erhard Busek“ – Za bolje razumevanje u jugoistočnoj Evropi - 2010
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

09. 04. 2010.

Nagrada „Dr. Erhard Busek“ – Za bolje razumevanje u jugoistočnoj Evropi - 2010


Medijska organizacija za jugoistočnu Evropu (SEEMO) raspisala je konkurs za nagradu Dr. Erhard Busek za novinare, urednike, izvršne direktore u medijima i medijske eksperte koji su svojim radom doprineli boljem razumevanju u regionu Jugoistočne Evrope.

Vrednost nagrade je 3000 evra.

Krajnji rok za slanje nominacija za nagradu je 15. maj 2010, a svi materijali koji su poslati poštom treba da stignu najkasnije do 25. maja 2010. godine.

Za Dr Erhard Busek – SEEMO nagradu potrebno je  poslati na e-mail objašnjenje nominacije, biografiju kandidata, relevantne prateće materijale, kao i kontakt podatke nominovanog, ali i onoga ko nominuje. Prateći materijal (CD, DVD, kopije članaka, priznanja, preporuke) treba poslati poštom, u vidu kopija, jer organizator trajno zadržava konkursnu dokumentaciju. Reportaže i ostali poslati prilozi treba da budu prevedeni na engleski jezik.

Ukoliko je nominovana medijska kuća ili organizacija, potrebno je dostaviti podatke o osobi koja ih predstavlja, jer nagrada može biti uručena samo pojedincima.

Kontakt:
SEEMO/IPI Busek Award 2009
Spiegelgasse 2/29,
1010 Vienna, Austria
Tel: +43 1 513 39 40
Fax: +43 1 512 90 15
E-mail:  info@seemo.org




Više o konkursu i dosadašnjim dobitnicima nagrade

Nagrada će biti dodeljena 15. oktobra u Beču. Putni troškovi dobitnika biće pokriveni.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi