Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Radionica o profesionalnim i etičkim standardima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

27. 04. 2017.

Izvor: Asocijacija medija

Radionica o profesionalnim i etičkim standardima

Asocijacija medija poziva studente novinarstva da se prijave za učešće u radionici o profesionalnim i etičkim standardima multimedijalnog i multiplatform novinarstva.

Broj mesta je ograničen. Radionica je formatirana za 16 studenata. Početak radionice je planiran za početak maja (preliminarno 4. i 5.maja).
 
Na samom početku radionice, za studente će biti organizovana uvodna predavanja na temu profesionalnih i etičkih standarda u online medijima. Predavači uvodnih predavanja su Danica Vučenić, Milenko Vasović, Rade Ranković i Zoran Sekulić.
  
Drugi deo će biti praktična obuka koja će trajati do kraja juna. Učesnici radionice će biti razvrstani u 4 grupe po 4 studenta. Praktična obuka će se održavati  jednom nedeljno, u prostorijama FoNet-a.
 
Nakon završene obuke, planirana je i dvodnevna zajednička evaluacija radionice.
 
Svi zainteresovani studenti se mogu javiti na mail prof. Snježane Milivojević snjezana.milivojevic@fpn.bg.ac.rs do 1. maja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi