Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs za novinarsku stipendiju "Jiří Dienstbier Journalism Fellowship" za 2016/2017
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

01. 06. 2016.

Izvor: Ministarstvo spoljnih poslova republike Češke

Konkurs za novinarsku stipendiju "Jiří Dienstbier Journalism Fellowship" za 2016/2017

Ove godine se po treći put raspisuje konkurs za stipendije Jiří Dienstbier Journalism Fellowship, namenjen novinarima iz zemalja zapadnog Balkana. Termin za predaju zahteva je 6. jun 2016, a kandidati će o rezultatima konkursa biti obavešteni do 8. jula 2016.

Pokretanje ovog projekta inicirali su Ministarstvo spoljnih poslova Republike Češke i Radio Slobodna Evropa, inspirisani doprinosom Jiří Dienstbiera polju novinarstva, spoljne politike i ljudskih prava. Svrha stipendije je da inspiriše mlade novinare iz regiona zapadnog Balkana kako bi unapredili svoju profesiju podrškom medijskom pluralizmu i nezavisnosti.

Informacije o programu i aplikacioni formular dostupni su na internet stranici RSE.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi