Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs za poboljšanje pozicije žena u medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

11. 02. 2014.

Konkurs za poboljšanje pozicije žena u medijima

Uprava za rodnu ravnopravnost Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike u saradnji sa International Management Group prikuplja predloge projekata za unapređenje rodne ravnopravnosti u tri prioritetne oblasti Akcionog plana za implementaciju Nacionalne strategije za unapređivanje položaja žena i promociju rodne ravnopravnosti (odlučivanje, ekonomsko osnaživanje i mediji).

Poziv za dostavljanje predloga projekata se objavljuje u okviru Programa «Prioritetne aktivnosti Nacionalnog akcionog plana za implementaciju Nacionalne strategije za unapređivanje položaja žena i promociju rodne ravnopravnosti» koje finansira Švedska.

Grantovi će biti dodeljeni projektima koji podržavaju sprovođenje opštinskih akcionih planova za unapređenje rodne ravnopravnosti kroz realizaciju aktivnosti koje za cilj imaju:

LOT 1: povećano učešće žena u javnom i političkom životu ili

LOT 2: ekonomsko osnaživanje žena ili

LOT 3: poboljšana pozicija žena u medijima.

Grantovi mogu da budu dodeljeni i projektima gde je prva aktivnost razvoj lokalnog akcionog plana pod uslovom da uključe realizaciju makar jedne aktivnosti iz plana.

Projekti treba da budu realizovani na teritoriji Srbije.

Rok za dostavljanje koncepta projekta je 4. mart 2014. godine.

Dokumentaciju za Konkurs za dodelu grantova lokalnim organizacijama za aktivnosti iz oblasti rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou možete preuzeti ovde.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi